GentleMax Pro: Alexandrite laser en nd:YAG-laser in één

Bij HairFree LaserClinic wordt u behandeld met de GentleMax Pro of GentleLase Pro om zo van uw ongewenste haartjes af te komen. Het apparaat combineert de Alexandrite laser en de nd:YAG-laser, zodat elk type huid of haar te behandelen is. De behandeling geeft u een permanent gladde huid. Voor meer informatie of een gratis proefbehandeling belt u 030-7851091.


Door de specifieke eigenschappen van de Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro is een behandeling absoluut veilig voor uw huid. In tegenstelling tot andere systemen is er geen direct contact met de huid waardoor het smeren van gel tijdens de behandeling niet nodig is. Deze laser maakt bovendien gebruik van een uniek koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Goede koeling zorgt voor een aangename behandeling en geeft extra bescherming aan de huid. Deze eigenschappen dragen bij aan comfort en hygiëne tijdens de behandeling.
Voordat de behandeling begint, krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het laserlicht. Vervolgens start de laserspecialiste met de behandeling. Gemiddeld bent u al met zo’n 10 tot 60 minuten klaar, afhankelijk van het te behandelen gebied. Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde koeling technologie die er op dit moment bestaat, voelt de behandeling aangenaam.

De GentleMax Pro combineert twee typen lasers: de Alexandrite laser voor de lichtere huid en de nd:YAG-laser voor de donkere huid. Wij stellen het apparaat dus af op uw huid voor het beste resultaat.

De laserspecialiste plaatst de laser op uw huid en met een korte flits vernietigt de GentleMax Pro de haartjes die in de actieve groeifase zitten. De haartjes die in de actieve groeifase zitten, komen niet meer terug. Het pigment van de haar neemt het licht van de laser namelijk op, waarna het licht wordt omgezet in warmte. De hitte breekt het haarzakje af en na een week of twee zal de haar uitvallen. Na behandelingen keert de haar niet meer terug.

Vóór de behandeling krijgt u een eerlijk en transparant advies over het aantal benodigde behandelingen en de kosten. Bij HairFree LaserClinic in Utrecht bent u sneller uitbehandeld dankzij de hoge kwaliteit van de lasers en het unieke behandelprotocol. Hiermee bespaart u flink op kosten en u bent bij ons sneller uitbehandeld dan bij een reguliere kliniek.
Na de proefbehandeling maken we met u een persoonlijk behandelplan op. Wanneer u zich houdt aan dit behandelplan, heeft u het beste resultaat. Hoe meer u van onze adviezen opvolgt, hoe beter het resultaat zal zijn.
De periode tussen de behandelingen bedraagt acht weken bij lichaamsbeharing. Bij haargroei in het gelaat is deze periode zo’n vier tot zes weken. Niet elke haar zit namelijk in dezelfde groeifase, dus kunnen we niet in één behandeling alle haren definitief verwijderen. De haren die zo’n zes weken later in de actieve groeifase zitten, worden tijdens de volgende behandeling verwijderd.

AFSPRAAK MAKEN

Vraag direct een gratis proefbehandeling voor laserontharing aan bij HairFree LaserClinic in Utrecht. Bel ons voor het inplannen van een proefbehandeling