Wat is HydraFacial en hoe werkt het?

De Hydrafacial is een nieuwe behandeltechniek die verschillende populaire behandelingen (reinigen, hydrateren en beschermen) op een evolutionaire manier met elkaar combineert, dit maakt de Hydrafacial uniek! Bovendien is het geschikt voor elk huidtype.

Een schone en gezonde huid waarbij u direct resultaat ziet? Dan is er maar 1 optie; een HydraFacial bij HairFree Laserclinic . In drie stappen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd en beschermd. Deze nieuwe methode heeft ons werkelijk versteld doen staan. De verhalen die we hadden gelezen waren mooi maar de resultaten die we zien in de clinic overtreffen alles. HydraFacial is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling en is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is effectief bij:

 • Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.
 • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
 • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
 • Acne, acne littekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd , bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.
 
 

Een HydraFacial behandeling bestaat uit 3 stappen om de huid in een optimale gezondheidsconditie te krijgen:

3-STAPPEN BEHANDELING
 1. REINIGING + PEELING
  We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden. We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen.
 2. EXTRACTIES + HYDRATATIE
  Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-up resten,.. Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.
 3. INSLUIZEN + BESCHERMEN
  Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Na de behandeling verlaat u stralend de kliniek en kunt u uw dagelijkse zaken weer voortzetten. Naast een reguliere HydraFacial behandeling kan de huidtherapeute gebruik maken van specifieke, aanvullende serums. Ieder serum bevat cruciale ingrediënten die volledig aansluiten bij uw eigen huidconditie.

geniet van
de ervaring.

 
 

geniet van
de resultaten.

de gezondheid van je huid hoeft niet ingewikkeld te zijn.

De HydraFacial kan aangepast worden om jouw unieke wensen uit te voeren op een veilige en doeltreffende manier.

Signature HydraFacial € 125,00 - €150,00 (30 min.)
Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.


Deluxe HydraFacial (45 min.)
Een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de Signature HydraFacial bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een Booster naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED lichttherapie om de zichtbare tekenen van veroudering nog beter de verminderen. Kies een van onderstaande opties:

 • age-refinement HydraFacial € 195,00
  Bevat DermaBuilderTM om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
 • clarifying HydraFacial € 175,00
  Bevat uitgebreidere Extracties & Blauwe LED Lichttherapie om acne te bestrijden.
 • radiance HydraFacial € 195,00
  Bevat BritenolTM om huidverkleuring en pigmentvlekken te verminderen.

Platinum HydraFacial € 225,00 (60 min.)
De ultieme HydraFacial beleving! Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfolieert en hydrateert de Signature HydraFacial je huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met een booster naar keuze. De Platinum HydraFacial sluit af met LED Lichttherapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen.