Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen aan HairFree Laserclinic. Wordt uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

1Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?
Dit verschilt per persoon.
2Doet een behandeling pijn?
Bij ontharen denken veel mensen aan pijnlijke behandelingen die nauwelijks als resultaat hebben dat u permanent onthaard bent. Door onze ingebouwde cooling spray voelen de behandelingen zeer aangenaam aan u voelt haast niks.
3Is een laserbehandeing veilig?
Ja, laser ontharen is volledig veilig voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het door ons gebruikte apparaat GentleMax Pro & Gentlelase Pro en onze Diode is speciaal ontwikkeld voor ontharen en is goedgekeurd door de Amerikaanse F.D.A. (Food and Drug Administration), de hoogste autoriteit die medische apparatuur test.
4Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
De tijdsduur tussen behandeling bedraagt: Gezicht 6 tot 8 weken Lichaam 8 tot 10 weken Met andere woorden; na ongeveer 9 maanden kunt u van uw ongewenste haargroei af zijn!
5Hoe lang duurt een behandeling?
Behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied en met welke laser u wordt behandeld.
6Ontharen met laser tijdens zwangerschap
HairFree LaserClinic raadt laserbehandelingen tijdens zwangerschap af. Tijdens zwangerschap is zoals bekend de hormoonhuishouding op hol geslagen. Hierdoor is het mogelijk dat iemand meer of juist minder last heeft van ongewenste haargroei. Ook kan het zijn dat er duidelijk zichtbare acne of pigmentvlekjes ontstaan die er voorheen niet waren. De huid gedraagt zich anders dan normaal. Ook wordt behandelen middels laser tijdens zwangerschap afgeraden omdat tijdens een zwangerschap niet alleen de moeder maar ook haar huid extra gevoelig is. Door deze extra gevoeligheid zouden er ongewenste neveneffecten kunnen ontstaan waardoor bijvoorbeeld pigment verstoord kan raken. Maar laseren tijdens zwangerschap raden wij bovenal af omdat wij vinden dat u zich tijdens de zwangerschap moet concentreren op ‘groei’ en niet op ‘ongewenste groei’. Onze specialisten adviseren u graag over wat voor u het beste plan van aanpak is rondom ‘zwangerschap en laserbehandeling’.
7Ontharen met laser na zwangerschap?
HairFree Laserclinic raadt laserbehandelingen vlak na een zwangerschap af. Net als tijdens de zwangerschap is de hormoonhuishouding vlak na een zwangerschap nog onrustig. Het is raadzaam eerst te genieten van het nieuwe leven in uw gezin en ondertussen uw lichaam tot rust te laten komen. Onze specialisten adviseren u graag over wat voor u het beste plan van aanpak is rondom ‘zwangerschap en laserbehandeling’.
8Wordt laseren vergoed door zorgverzekeraars?
HairFree Laserclinic werkt met gediplomeerde specialisten en is aangesloten bij de NVH. Hierdoor kunt u, afhankelijk van uw verzekeringspakket, diverse behandelingen vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Het is raadzaam dit te controleren bij uw specifieke zorgverzekeraar. Bespreek uw situatie met uw zorgverzekeraar en vermeld daarbij indien gewenst onze kliniek “HairFree Laserclinic”. U bent echter zelf verantwoordelijk voor het wel of niet vergoeden van uw behandeling. HairFree Laserclinic is hier niet aansprakelijk voor.
9Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
HairFree Laserclinic is u graag van dienst en het betalen in termijnen is mogelijk. Hoe dit wordt geregeld is afhankelijk van welk pakket u bij ons afneemt. Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij pakketten en niet bij afzonderlijke behandelingen.
10Geeft HairFree Laserclinic garantie?
Nee, dit om de simpele reden dat elk persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij onmogelijk garanties kunnen geven op het aantal behandelingen dat men nodig heeft dan wel het uiteindelijke resultaat. Het kan zelfs zo zijn dat de laser weinig of geen effect heeft op uw haargroei. In dat geval is de kans aanwezig dan u non-responder bent. Ook dit soort gevallen kunnen wij helaas vooraf niet inschatten.
11Wat is het verschil tussen een behandeling bij HairFree LaserClinic en een andere kliniek?
HairFree LaserClinic richt zich enkel en alleen op definitief ontharen, met behulp van de nieuwste lasertechnieken die er bestaan. Daarnaast werken wij met een uniek behandelprotocol, met als gevolg dat de behandelingen veilig is. Door dat wij ons enkel en alleen richten op definitieve ontharing door middel van lasertherapie, onderscheiden wij ons van vele andere klinieken.
12Hoe kan het dat ik bij HairFree LaserClinic goedkoper uit ben dan bij andere aanbieders?
Als resultaat van het gebruiken van de nieuwste lasertechnieken, bent u bij HairFree LaserClinic veel eerder klaar dan bij andere laserklinieken. Hierdoor ligt de uiteindelijke prijs lager. Gemiddeld heeft u bij een ander kliniek meer behandelingen nodig. Bij HairFree LaserClinic bent u sneller uitbehandeld dan bij een reguliere kliniek. Doordat wij medische lasers gebruiken ben je bij ons sneller uitbehandeld. HairFree Laserclinic is gespecialiseerd in definitief ontharen door middel van de nieuwste lasertechnieken, zij hebben met specialisten een uniek behandelprotocol ontwikkeld om op een duurzame manier definitief en snel van uw ongewenste haargroei af te komen.