WERKING EN RESULTATEN VAN LASERONTHARING

In de video ziet u hoe een behandeling verloopt en welk resultaat het heeft. U krijgt eerst een speciale bril op om uw ogen te beschermen. Onze laserspecialiste zet de laser op uw huid, waarna een flits volgt. Het pigment in de haarzakjes neemt dit licht op en zet het om in warmte. Zo wordt het haarzakje vernietigd. De GentleMax Pro is voorzien van een koelsysteem dat uw huid koelt voorafgaand aan de flits, zodat de behandeling niet pijnlijk is. Het resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken al zichtbaar.


Voorafgaand aan de behandeling dient het gebied glad geschoren te zijn. U kunt het gebied op de dag van de behandeling of de dag ervoor scheren. We raden u aan om tijdens de behandeling de zon en de zonnebank zo veel mogelijk te vermijden. Te veel zonlicht leidt er namelijk vaak toe dat u meer behandelingen nodig heeft om hetzelfde resultaat te bereiken. Wij willen dat u zo snel mogelijk van uw ongewenste haartjes af bent, dus neem dit advies ter rade!
Tussen de behandelingen door mag u uw huid niet epileren of harsen. Scheren is uiteraard wel toegestaan. Na de behandeling vallen de haren in het behandelde gebied uit. Dit gebeurt ongeveer twee weken na de behandeling. Vanaf dit moment kunt u al zien wat het resultaat is. Na elke afspraak zult u zien dat de beharing verder uitdunt, tot er na de laatste behandeling niets meer van over is. U heeft een volledig gladde huid. Het resultaat is blijvend, u hoeft zich niet meer te scheren! Wij behandelen om de 8 weken, zo kunnen wij alle haarzakjes behandelen.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over onze laserbehandeling?
Neem dan contact op met HairFree LaserClinic in Utrecht
of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek met een GRATIS proefbehandeling.