Onze werkmethode voor een haar vrije resultaat.
WERKMETHODE

INTAKE

In het intakegesprek zullen vragen gesteld worden over uw huidtype en haargroei klachten, de manier waarop u hiermee om gaat en de manier waarop het uw leven beïnvloedt. Er zal gevraagd worden uw wensen te omschrijven. Vervolgens zal uitleg gegeven worden over de werkwijze. Hierbij wordt geprobeerd zo goed mogelijk aan te sluiten bij het beoogde eindresultaat, uw persoonlijke voorkeur. U kunt nagaan of het klikt en of onze werkwijze u aanspreekt.

VOORBEHANDELING

Het is belangrijk om voorafgaande aan de eerste behandeling haren niet te epileren, harsen of andere ontharing technieken te gebruiken, want hierdoor word het haarzakje meegetrokken waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden. Scheren of knippen is toegestaan. Op de dag van de behandeling dient het gebied schoon en geschoren te zijn. Vrouwelijke cliënten dienen rekening te houden met extra gevoeligheid en een verhoogde risico op pigmentvlekken tijdens ongesteldheid, wij raden dan ook aan de behandelingen om deze periodes heen te plannen, u dient hier zelf rekening mee te houden.

BEHANDELING

De behandeling gaat relatief snel en is variërend van een paar minuten tot een uur, dat is afhankelijk van de behandelde gebied. Er dient een speciale laser bril op gezet te worden om de ogen te beschermen tegen het felle laserlicht. Het behandelde gebied word met potlood getekend en dit word in gesmeerd met gel. De gel zorgt voor een goede geleiding van de Diode Laser en de gel werkt ook nog eens verkoelend.

nABEHANDELING

Het behandelde gebied word schoongemaakt en ingesmeerd met een verkoelende crème. Binnen een paar minuten na de laserbehandeling kan de huid roodheid vertonen. Dit is een normale reactie. U kunt hierna meteen weer verder met uw eventuele drukke dag. Verder raden wij u aan om even te wachten met het gebruik van deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acne middeltjes of andere (geparfumeerde) producten op de behandelde huid. Het huid heeft wat rust nodig.

RESULTAAT

Binnen 1 a 2 weken na de laserbehandeling zullen de haartjes langzaam uit de huid groeien. Als u dit als storend ervaart, mag u deze haren scheren of knippen, als u ze laat zitten vallen ze vanzelf uit. De haartjes groeien in 3 fase’s hierdoor is het noodzakelijk dat u om de 6 tot 7 weken een behandeling ondergaat. Hierdoor word elk haartje aangepakt door ons. Na gemiddeld 8 tot 10 behandelingen is 85% van de behandelde mensen pijnloos van hun ongewenste haargroei af.

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend consult? Neemt u dan contact met ons op.

ADVIES
Boek online een gratis proef behandeling en ervaar of kom gerust langs voor een kopje koffie & advies!
instagram: hairfreelaserclinic
Snapchat: hairfreelaser
OPENingSTIJDEN
MAANDAG - VRIJDAG
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Woensdag, Vrijdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
ZATERDAG - ZONDAG
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Op afspraak
ADRES
Amsterdamsestraatweg 381 
3551 CK Utrecht
Telefoon