LASER ONTHAREN
veelgestelde VRAGEN

HOEVEEL TIJD ZIT ER TUSSEN DE BEHANDELINGEN?

De tijdsduur tussen behandeling bedraagt:
Gezicht 4 tot 6 weken
Lichaam 6 tot 8 weken
Al onze lasers zijn erkend met een keurmerk!

Hoe verloopt een behandeling met laser?

Onze specialistes controleren de te behandelen gebieden op wondjes en te lange haartjes. Daarna tekenen ze een vakje van 10cm bij 10cm af, dat is het gebied waarbinnen zal worden gelaserd. Op het bepaalde gebied wordt een speciale gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt. Met de GentleLASE pro is er geen gel nodig vanwege het gepatenteerde koelingssysteem.Na een korte periode laseren is warmte in het betreffende gebied geleidelijk opgebouwd tot een temperatuur in de huid van ca. 70 graden.
De gel wordt verwijderd.

Hoe lang duurt een behandeling?
Doet behandelen met laser pijn?

duur is afhankelijk van het te behandelen gebied en met welke laser u wordt behandeld.
Doet de behandelingen pijn?
Dit verschilt per klant, je kan een prikkelend gevoel ervaren dit is verdraaglijk.

Voor alle huid en haartypen?

Bij HairFree Laserclinic kunnen wij alle soorten Huidtypes behandelen Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt. Dit komt doordat de diode  Laser techniek en de GentleLASE pro zich op uiterst effectieve wijze richt op de proteïnen in het haarzakje..
Met de Diode Laser en de GentleLASE pro kunnen wij ieder haartype en iedere haarkleur behandelen. Het maakt niet uit of je hele lichte /of donkere/zwarte haren.

Hoeveel laser behandelingen zijn nodig?

Ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen. Ter indicatie hebben de meeste gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. De GentleLASE pro heeft het zelfs gepresteerd dat men na 4-6 behandelingen het gewenste resultaat had bereikt. Het voornoemde aantal behandelingen is slechts een indicatie en geen standaard waaraan rechten ontleent kunnen of mogen worden. Helaas kan het ook voorkomen dat u non-responder bent, en dat wil zeggen dat uw lichaam niet of niet goed reageert op de laser.  Wij kunnen helaas vooraf ook niet bepalen of iemand al dan niet een non-responder is.

Kan een laserbehandeling op elke leeftijd?

De laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden.
Bedenk wel dat bij jongeren de haargroei nog maar net is begonnen en behandeling met laser wellicht weinig zin heeft. Immers een jong persoon is in de groei, en dat geldt dus ook voor haargroei. Op het moment je lichaam geen extra haargroei meer ontwikkeld ben je in principe klaar voor een effectieve kuur.

Zongebruinde huid?

Ook zongebruinde huid kan een behandeling met de Diode Laser  ondergaan. Dit komt doordat Diode  Laser  zich op uiterst effectieve wijze richt op de proteïnen in het haarzakje en niet op het pigment van de huid. U kunt bij HairFree Laserclinic  dus ieder jaargetijde behandeld worden.Het is raadzaam ca. een week voor uw behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet simpelweg even tot rust komen.Voor behandelingen met de GentleLASE dient u 4 weken voor en na uw behandelingen in acht te nemen.

Ontharen met laser tijdens zwangerschap

Tijdens zwangerschap is zoals bekend de hormoonhuishouding op hol geslagen. Hierdoor is het mogelijk dat iemand meer of juist minder last heeft van ongewenste haargroei. Ook kan het zijn dat er duidelijk zichtbare acne of pigmentvlekjes ontstaan die er voorheen niet waren. De huid gedraagt zich anders dan normaal.

Wordt laseren vergoed door zorgverzekeraars?

HairFree Laserclinic werkt  met gediplomeerde specialisten en is aangesloten bij de NVH, Kwaliteitsregister paramedici, Vektis Hierdoor kunt u, afhankelijk van uw verzekeringspakket, diverse behandelingen vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.Het is raadzaam dit te controleren bij uw specifieke zorgverzekeraar. Bespreek uw situatie met uw zorgverzekeraar.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Is behandelen met laser veilig?

Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij pakketten en niet bij afzonderlijke behandelingen.
Ja al onze lasers zijn veilig en erkend met een keurmerk!

Geeft HairFree Laserclinic garantie?

Nee, dit om de simpele reden dat elk persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij onmogelijk garanties kunnen geven op het aantal behandelingen dat men nodig heeft dan wel het uiteindelijke resultaat.

Wanneer echt niet behandelen met laser?

- zwanger bent
- borstvoeding geeft
- aan epilepsie lijdt
- koorts of een infectie heeft
- lichtgevoelige medicijnen gebruikt
- ontstekingsremmers slikt
- een pacemaker heeft

Ook wordt behandelen met laser afgeraden als u piercings, tatoeages of een implantaat in het te behandelen gebied heeft.
Neemt u bij vragen over uw specifieke situatie gerust contact met ons op. Onze specialisten behandelen alles in het opperste vertrouwen.

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend consult? Neemt u dan contact met ons op.

ADVIES
Boek online een gratis proef behandeling en ervaar of kom gerust langs voor een kopje koffie & advies!
instagram: hairfreelaserclinic
Snapchat: hairfreelaser
OPENingSTIJDEN
MAANDAG - VRIJDAG
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Woensdag, Vrijdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
ZATERDAG - ZONDAG
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Op afspraak
ADRES
Amsterdamsestraatweg 381 
3551 CK Utrecht
Telefoon