LASER ONTHAREN
Definitief ontharen

LASER

Bent u op zoek naar de meest effectieve definitieve ontharings methode? Heeft u al eens een permanente ontharing geprobeerd, niet het gewenste resultaat? kies dan voor Hairfree Laserclinic. Wilt u af van steeds terugkerende ongewenste haargroei? Nooit meer scheren, waxen of epileren? HairFree Laserclinic in Utrecht heeft dé oplossing en is als enige in Utrecht gespecialiseerd in definitieve ontharing. Scheren, epileren, waxen en harsen zijn verleden tijd wanneer u kiest voor definitieve ontharing bij HairFree Laserclinic, wij werken met de krachtigste lasers ter wereld.. Uit onderzoek blijkt dat 85% van behandelde mensen na 8-10 behandelingen definitief van hun ongewenste haargroei af zijn.

HUID

Geschikt voor alle huidtypen en voor alle haartypenIn het verleden was het bij bepaalde huid- en haartypen niet mogelijk definitief van ongewenste haargroei af te komen. Dankzij de geavanceerde lasertechniek van onze Diode Laser kunnen nu alle huid- en haartypes worden behandeld en kan bij iedereen ongewenste haargroei definitief worden verwijderd.
HairFree Laserclinic is de enige kliniek in Utrecht en omstreken die gespecialiseerd is in definitief ontharen omdat wij met 2 unieke Lasers werken. Onze specialisten zijn allen gediplomeerd en staan u tijdens de behandeling met raad en daad bij.

WERKING

Uit het apparaat komt een krachtige gebundelde laserstraal. Het haar pigment leid naar het haarzakje. De energie wordt in het haarzakje omgezet in warmte en vernietigd het haarzakje en stopt daarmee de haargroei. Daarnaast heeft de Diode de unieke In-motion systeem resulteerd tot geleidelijke opwarming van de haarwortels in het subdermale oppervlak van de huid. De haar laat los en de haarwortel is niet meer in staat om een nieuwe haar te laten groeien. Door het heen en weer bewegen van het handstuk over uw huid kunnen nabij gelegen haarwortels niet over het hoofd worden gezien.

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend consult? Neemt u dan contact met ons op.

ADVIES
Boek online een gratis proef behandeling en ervaar of kom gerust langs voor een kopje koffie & advies!
instagram: hairfreelaserclinic
Snapchat: hairfreelaser
OPENingSTIJDEN
MAANDAG - VRIJDAG
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Woensdag, Vrijdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
ZATERDAG - ZONDAG
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Op afspraak
ADRES
Amsterdamsestraatweg 381 
3551 CK Utrecht
Telefoon